BaieGresie-Faianţă KOALA IMOLA CERAMICHE

Inspiratie din cel mai prețios lemn de eucalipt.
IMOLA CERAMICHE KOALA

Koala se inspiră din cele mai prețioase forme de lemn de eucalipt, o plantă care se găsește în unul dintre locurile principale de alegere din Australia și a fost folosită de secole pentru producerea de componente de mobilier și elemente arhitecturale cu o valoare estetică și funcțională extraordinară.

Insuflându-se din calitățile acestui material, Imola a dat formă unui nou proiect care se caracterizează prin dezvoltarea unui lemn, cu o grafică curată, abia mișcată de vene delicate și suprafețe moi care returnează un sentiment de eleganță sobră și naturală.

Despre IMOLA CERAMICHE

22 iunie 1874 Istoria noastra.
Cooperativa Ceramica d’Imola se naște. Începe o lungă istorie de dragoste pentru materie, forță, ingeniozitate și inovație. Crezul tatălui fondator, Giuseppe Bucci, declarat în diferitele statuturi și în Pactul de frăție semnat de partenerii istorici, a devenit de atunci stilul companiei: protejarea și promovarea muncii ca un atu fundamental al individului și al societății. Telurile noastre.

O poveste pe care cea mai veche cooperativă de producție și muncă din Italia a trăit-o ca protagonista pe piețele mondiale de la sfârșitul secolului al XIX-lea, atingând o mare faimă deja în primele decenii ale secolului XX și obținând ulterior supremația exporturilor, mulțumind creșterea progresivă a fabricilor și capacitatea de producție. Noile provocări. Dacă Cooperativa Ceramica d’Imola a fost un punct de referință în sectorul ceramicii începând cu 1874, aceasta îi datorează acea combinație exclusivă de tradiție și inovație care o face încă o marcă de excelență internațională.

Produse capabile să interpreteze întotdeauna nevoile pieței. Produse unice pentru că sunt rezultatul unei pasiuni autentice pentru ceramică. Un prezent care este deja viitor în spațiul arhitectural.

Producător: IMOLA

Colecţia: KOALA

Ţara de origine: Italia

Stil:  Modern

Disponibilitate: Comanda

Cere ofertă

Leave a Reply

Contact
Str. Cuza Voda nr. 71 Focsani, jud. Vrancea
Urmăreste-ne si pe Facebook

© 2020 Promoted with by AdSem.ro

Open chat
Ai nevoie de ajutor ?
Buna!