BaieGresie-Faianţă MAGISTRA – FARMECUL SI NOBLETEA MARMUREI

Marmura, inspiratia principala a seriei, pentru amenajari spectaculoase!

Serenissima a proiectat Magistra să încorporeze farmecul și sugestiile unui material atemporal în trendul de astăzi al amenajărilor, deschizând noi perspective de utilizare, datorită celor mai inovatoare tehnologii de producție și oferind cel mai modern design cu o paletă de culori plină de inspirație.

Marmura, un material nobil și prețios, a susținut creativitatea umană timp de mii de ani, iar în venele si în suprafețele sale antice poate fi citită istoria artei, arhitecturii și frumuseții.

MAGISTRA eliberează creativitatea și propune soluții infinite de amenajare, datorită finisajelor sale elegante și originale care lărgesc posibilitățile decorative, pentru a personaliza și a completa fiecare spațiu.

Intr-o locuință în care trecerea timpului este marcată de intensitatea emoțiilor, colectia Magistra, prin culorile naturale și materialele prețioase, creează un spațiu primitor marcat de o idee de lux și relaxare.

Se pot amenaja  de la lofturi in stil metropolitan confortabil și funcțional, pana la case de vacanta, camere de hotel sau  spații mari, volume impresionante arhitecturale, inundate de lumina naturala cu o atmosferă relaxată, primitoare, care genereaza energie pozitivă.

Despre Serenissima:

SERENISSIMA, înființată în 1968 de către Cav. Lamberto Romani, este specializata  in cadrul grupului Romani pe placarile din ceramica portelanata  pentru zonele rezidențiale și comerciale. Produsele Serenissima sunt rezultatul constant al viziunii creative și al cercetărilor, acestea combinându-se pentru a crea suprafețe de o calitate tehnică și estetică imbatabilă. Colecțiile, recunoscute pentru calitatea și originalitatea lor, sunt în mod ideal adaptate cerințelor unei piețe din ce în ce mai solicitante. Serenissima Ceramiche și-a reînnoit spațiile de prezentare în showrrom-ul fabricii din Casalgrande, transformându-le în spații de lucru complete, în care ceramica joacă rolul principal. Serenissima Ceramiche comunică de asemenea cu clienții și designerii cu ocazia  principalelor expoziții italiene și din străinătate, unde isi prezinta colectiile noi.

Producător: Serenissima

Colecţia: Magistra

Ţara de origine: Italia

Stil:  Modern

Disponibilitate: Comanda

Cere ofertă

Leave a Reply

Contact
Str. Cuza Voda nr. 71 Focsani, jud. Vrancea
Urmăreste-ne si pe Facebook

© 2020 Promoted with by AdSem.ro

Open chat
Ai nevoie de ajutor ?
Buna!