BaieGresie-Faianţă MEDLEY SUPERGRES

Spatiul nostru de locuit "vorbeste"despre noi,fiecare detaliu dezvaluie cine suntem cu adevarat.
MEDLEY SUPERGRES

Cu atenție sporită la furnizarea de noi tendințe, cercetare estetică și tehnologie pentru a satisface orice nevoie, Supergres a lansat o gamă deosebită. de plăci pentru suprafețele din mediile rezidențiale și publice.

Proiectele create cu MEDLEY  sunt rezultatul unei cercetări atente asupra tonurilor și nuanțelor culorii, a graficii și a materialelor folosite. Realizate în dimensiuni de .(75×150,75×75, 60×60, 20×20, 7.5×30, 25×75). și în patru nuanțe calde și contemporane (Brown, Greige, Sand, Sugar),  seria Medley se caracterizează printr-o suprafață ușor structurată, plăcută la atingere.

Despre SUPERGRES:

Fondată în 1961 în Casalgrande, Ceramiche Supergres și-a început activitatea cu producția de plăci portelanate dublu-arse (ceea ce le ofera o mai mare rezistenta)  pentru pardoseli și pereți. De la compania mică inițială formată de fondatori și muncitori locali, compania a crescut  și s-a extins pentru a-și dezvolta prezența pe numeroase piețe din întreaga lume. Aducând prosperitate fondatorilor și personalului său de peste douăzeci de ani.

În 1996, după o serie de transferuri de proprietate, compania a fost achiziționată de Gruppo Concorde. De atunci, Supergres a continuat să crească, iar astăzi compania își exporta produsele în peste 50 de țări din lume și are o reputație puternică. Ea fiind una dintre cele mai cunoscute branduri ceramice la nivel mondial. Colectia Medley este un proiect realizat atat din placi din ceramică  porțelanata cat si din pasta alba , în care suprafețele cu efect fin de rasina se combina cu texturi delicate cu efect textil, dând viață unui stil decisiv, dar în același timp armonios și echilibrat.

Producător: Supergres

Colecţia: Medley

Ţara de origine: Italia

Stil:  Modern

Disponibilitate: Comanda

Cere ofertă

Leave a Reply

Contact
Str. Cuza Voda nr. 71 Focsani, jud. Vrancea
Urmăreste-ne si pe Facebook

© 2020 Promoted with by AdSem.ro

Open chat
Ai nevoie de ajutor ?
Buna!