BaieGresie-Faianţă NOVABELL NORGESTONE

Tonurile și modelarea celor 5 nuanțe de culori Norgestone lovește armonii

Novabell Norgestone

     Cercetări aprofundate asupra uimitoarelor pietre din nordul Europei ne oferă Norgestone, gresie din porțelan NovaBell care oferă arhitecturii contemporane o colecție de simple suprafețe cu, gust, dar cu impact ridicat.

     Norgestone privește exteriorul ca o extindere naturală a spațiului interior. Prin urmare, suprafețele sale subtile, naturale, variate, sunt concepute pentru a realiza o potrivire perfectă a culorilor și clar comunicarea între zonele interioare și cele exterioare.

     Tonurile și modelarea celor 5 nuanțe de culori Norgestone lovește armonii minunate și combinația dintre cele mai mari sortimente, de dimensiuni de faianță și frumusețea naturală, a culorilor, conferă interioarelor o unitate unică, primitoare, organică.

     Norgestone are două caracteristici fundamentale: un aspect cu adevărat frumos și o gamă extinsă care vă permite să vă coordonați în interior și exterior. De la plăci plane simple până la module exterioare groase, NovaBell oferă un bogat catalog de suprafețe dedicate designului arhitectural contemporan.

     Colecția de suprafețe OutWalk 20, 20 mm grosime oferă baza pentru exterior in proiecte de amenajare a grădinii și siguranța gresiei, a performanței excelente de NovaBell. Norgestone completează toate spațiile în aer liber cu precizie și siguranță.

     NovaBell proiectează module care înmulțesc posibilitățile compoziționale. Plăcile mari de 60x180x2 cm pot fi tăiate pentru a crea un amestec de dimensiuni care sunt ambalate și gata de utilizare.

     Norgestone este un material multifuncțional, versatil. OutWalk 20  plăci ce pot fi modelate la comanda pentru proiectarea de mobilier, treptele și marginile bazinului care se potrivesc total cu restul suprafețelor. Gresia din porțelan NovaBell are calități tehnice și funcționale imbatabile și culori care nu se estompează niciodată. De asemenea, este ușor de instalat și de curățat.

     Scările sunt adesea caracteristici arhitecturale deosebite și coloana vertebrală a unui spațiu; în consecință, NovaBell a proiectat elemente ceramice care pot fi modelate cu extremă precizie și rigoare. Pași de 120 cm lățime se perfecționează în fiecare detalii și oferă avantaje incomparabile: completează podeaua, facilitând instalarea pe șapă, acestea sunt coordonate cu restul a suprafețelor și dimensiunile acestora corespund standardelor de proiectare.

Producător: NOVABELL

Colecţia: NORGESTONE

Ţara de origine: Italia

Stil:  Modern

Disponibilitate: Comanda

Cere ofertă

Leave a Reply

Contact
Str. Cuza Voda nr. 71 Focsani, jud. Vrancea
Urmăreste-ne si pe Facebook

© 2020 Promoted with by AdSem.ro

Open chat
Ai nevoie de ajutor ?
Buna!