Living - DormitorParchet PARCHET TRIBLU-STRATIFICAT BARLINEK

Parchet din lemn natural
Parchet din lemn natural

Pentru ca si noi iubim lemnul, dar mai mult decat atat, calitatea si estetica, va prezentam seriile premium de la Barlinek pe care noi le propunem in amenajari.

Trei mari linii de design pentru parchet, ce au ca strat superior lemn natural din stejar, frasin, nuc sau esente exotice precum jatobe, merbau si sapella, atent selectionate si prelucrate, au recomandarea noastra.

Parchetul triplu-stratificat de la Barlinek

Taste of Life – o serie din stejar si frasin in culori vibrante, inspirate din deliciile vietii: marzipan, cappucino, panna cotta, cononut, etc.!

Lamela de parchet din aceasta serie are 16 mm grosime, poate fi lacuita sau uleiata si vine in dimensiuni de 220×13, 220×18 cm sau 110×13 cm.

Senses – o serie ce se dinstinge prin culorile absolut naturale de stejar. Lamela de parchet are dimensiunea de 220×20,7 cm, aceasta fiind formatul cel mai mare de la Barlinek.

Jean Marc Artisan – o serie de parchet artizanal, unica si deosebita prin culorile si textura de ”dusumea”, realizata prin tesituri evidentiate. Seria vine in lamele de 220×18 cm, cu 16 mm grosime.

Lamelele sunt periate manual, au tesitura antichizata si tratament extra aplicat cu ulei natural pentru rezistenta in timp si trafic solicitant.

Garantia producatorului se acorda pentru montajul efectuat corespunzator indicatiilor acestuia si varianza intre 20, 25 si 30 de ani.

Producător: BARLINEK

Colecţia: Parchet Triplu-statificat

Ţara de origine: Polonia

Stil:  Modern / Clasic

Disponibilitate: Comanda/ Stoc

Cere ofertă

Leave a Reply

Contact
Str. Cuza Voda nr. 71 Focsani, jud. Vrancea
Urmăreste-ne si pe Facebook

© 2020 Promoted with by AdSem.ro

Open chat
Ai nevoie de ajutor ?
Buna!