BaieGresie-Faianţă SERENISSIMA FOSSIL

Colectia Serenissima Fossil

Pietrele folosite pentru aceasta colectie sunt comori rare și prețioase, forjate de natură și păzite vigilent timp de milenii, care transmit un farmec extraordinar.
Suprafețele Fossil interpretează aceste materiale evocatoare, lărgind limbajul design-ului interior și dezvăluind texturi cu vene subtile care conferă o percepție alternativă a materialului ceramic prin utilizarea de culori intense și nuanțe elegante.

Estetica versatilă și deosebit de detaliată conferă un aer de lux și rafinament în finisajul cu oglindă lustruită și transmite o senzație de ospitalitate contemporană și elegantă în finisajul natural.

Despre Serenissima

     Fondată în 1968 de Cav. Lamberto Romani, Ceramica Serenissima este compania Grupului specializată în finisaje din gresie porțelan pentru uz rezidențial și comercial ușor. Compania produce colecții concepute pentru a răspunde nevoilor polivalente ale piețelor din ce în ce mai conștiente de o eleganță sobră și funcțională. Produsele Serenissima sunt născute dintr-un impuls creativ, dar și în urma unei cercetări constante, prin care compania poate garanta clienților suprafețe cu caracteristici tehnice ridicate, care ies în evidență pe piață pentru un design de calitate și originalitate puternică.

„Din 1968, Serenissima este sinonimă cu creativitatea, eleganța, inovația tehnologică și conștientizarea mediului. Dragostea de frumusețe este forța motrice a personalului nostru, atuul nostru cel mai mândru. ”

Ambiente Serenissima Fossil

Producător: Serenissima

Colecţia: Fosill

Ţara de origine: Italia

Stil:  Modern

Disponibilitate: Comanda

Cere ofertă

Leave a Reply

Contact
Str. Cuza Voda nr. 71 Focsani, jud. Vrancea
Urmăreste-ne si pe Facebook

© 2020 Promoted with by AdSem.ro

Open chat
Ai nevoie de ajutor ?
Buna!