SERENISSIMA PROMENADE

Cea mai mare placa ceramica de perete este Bloom, de la FAP Ceramiche

SERENISSIMA PROMENADE

     Farmecul istoriei și frumusețea vieții contemporane se îmbină în suprafețele ceramice ale Promenadei, noua colecție de Serenissima care explorează estetica și culorile unei pietre naturale tipice din sudul Franței. Eleganța evocatoare a Promenadei este disponibilă în finisaj natural, pentru uz interior și îmbunătățită prin finisarea R11, concepută pentru pardoselile exterioare, pentru a satisface diferite nevoi arhitecturale și pentru a asigura continuitatea vizuală între zonele interioare și exterioare.

     Cele cinci nuanțe neutre moderne ale Promenadei sunt elemente deosebit de versatile în proiectele noi și, datorită avantajelor gresiei fine din porțelan, sunt ideale pentru a face spațiile renovate mai funcționale. Numeroasele dimensiuni modulare propuse de Serenissima, care subliniază stilul eclectic al colecției, variază de la dimensiunile mari de 120 × 120 cm până la 30 × 60 cm și pot fi combinate pentru a crea soluții elegante de instalare și personaliza stilul fiecărei camere.

     Posibilitățile de utilizare în exterior a Promenadei sunt extinse în continuare cu versiunea de 19 mm grosime, disponibilă la dimensiunea 60 × 120 cm și finisajul R11, care permite așezarea uscată pe iarbă, pietriș și nisip, instalarea pe șapă tradițională și crearea pavajului plutitor setat pe acoperire.

Producător: SERENISSIMA

Colecţia: PROMENADE

Ţara de origine: Italia

Stil:  Modern

Disponibilitate: Comanda

Cere ofertă

Leave a Reply

Contact
Str. Cuza Voda nr. 71 Focsani, jud. Vrancea
Urmăreste-ne si pe Facebook

© 2020 Promoted with by AdSem.ro

Open chat
Ai nevoie de ajutor ?
Buna!