SERENISSIMA SHOWALL

ShoWall este un model de senzație care aduce personalitate oricărui mediu inconjurator

SERENISSIMA SHOWALL

Găsiți stilul care este cel mai potrivit si te definește: ShoWall este un model de senzație care aduce personalitate oricărui mediu inconjurator.

Panourile decorative ShoWall din gresie din porțelan sunt concepute pentru a fi combinate liber cu SERENISSIMA și CIR CERAMICHE.

Despre Serenissima

     Fondată în 1968 de Cav. Lamberto Romani, Ceramica Serenissima este compania Grupului specializată în finisaje din gresie porțelan pentru uz rezidențial și comercial ușor. Compania produce colecții concepute pentru a răspunde nevoilor polivalente ale piețelor din ce în ce mai conștiente de o eleganță sobră și funcțională. Produsele Serenissima sunt născute dintr-un impuls creativ, dar și în urma unei cercetări constante, prin care compania poate garanta clienților suprafețe cu caracteristici tehnice ridicate, care ies în evidență pe piață pentru un design de calitate și originalitate puternică.

„Din 1968, Serenissima este sinonimă cu creativitatea, eleganța, inovația tehnologică și conștientizarea mediului. Dragostea de frumusețe este forța motrice a personalului nostru, atuul nostru cel mai mândru. ”

Producător: SERENISSIMA

Colecţia: SHOWALL

Ţara de origine: Italia

Stil:  Modern

Disponibilitate: Comanda

Cere ofertă

Leave a Reply

Contact
Str. Cuza Voda nr. 71 Focsani, jud. Vrancea
Urmăreste-ne si pe Facebook

© 2020 Promoted with by AdSem.ro

Open chat
Ai nevoie de ajutor ?
Buna!