BaieGresie-Faianţă SERENISSIMA STUDIO 50

O colecție versatilă și îndrăzneață
Colectia Serenissima STUDIO50


Serenissima STUDIO50
este colecția de mărci comerciale Serenissima, care întruchipează amestecul de originalitate, experiență și inovație tehnologică care caracterizează fiecare produs pe care compania l-a creat în ultimii 50 de ani.
O colecție versatilă și îndrăzneață, disponibilă într-o selecție de culori care interpretează tendințele actuale în design și arhitectură.

Despre Serenissima

     Fondată în 1968 de Cav. Lamberto Romani, Ceramica Serenissima este compania Grupului specializată în finisaje din gresie porțelan pentru uz rezidențial și comercial ușor. Compania produce colecții concepute pentru a răspunde nevoilor polivalente ale piețelor din ce în ce mai conștiente de o eleganță sobră și funcțională. Produsele Serenissima sunt născute dintr-un impuls creativ, dar și în urma unei cercetări constante, prin care compania poate garanta clienților suprafețe cu caracteristici tehnice ridicate, care ies în evidență pe piață pentru un design de calitate și originalitate puternică.

„Din 1968, Serenissima este sinonimă cu creativitatea, eleganța, inovația tehnologică și conștientizarea mediului. Dragostea de frumusețe este forța motrice a personalului nostru, atuul nostru cel mai mândru. ”

Ambiente  Serenissima STUDIO50

Producător: Serenissima

Colecţia: Studio 50

Ţara de origine: Italia

Stil:  Modern

Disponibilitate: Comanda

Cere ofertă

Leave a Reply

Contact
Str. Cuza Voda nr. 71 Focsani, jud. Vrancea
Urmăreste-ne si pe Facebook

© 2020 Promoted with by AdSem.ro

Open chat
Ai nevoie de ajutor ?
Buna!