SUPERGRES FOUR SEASONS

Paleta de culori este largă și îmbină nuanțele naturale
SUPERGRES FOUR SEASONS

   Colecția de mozaicuri Four Seasons este fabricată folosind glazuri iridescente și elemente vitroase care îmbogățesc suprafața, făcând-o deosebit de strălucitoare și creând reflectări spectaculoase și efecte de lumină. Culorile sunt coordonate cu colecțiile noastre de pardoseli de perete și podea, ele înalță suprafețele lucioase și creează un contrast atrăgător cu suprafețele din satin.

   Paleta de culori este largă și îmbină nuanțele naturale cu, a culorilor de vârf. Colecția este oferită în două finisaje de suprafață (lucioasă și satinată) și este mozaic montat pe plasă pe foi de 30×30 cm. În 2014, dimensiunea tradițională de inserție de 2,3×2,3 cm a fost adăugată la versiunea One în 1×1 cm. Mozaicurile Four Seasons sunt montate pe ochiuri și în dimensiuni reduse, astfel încât să poată fi folosite pentru acoperirea pereților curbați.

Despre SUPERGRES CERAMICHE

Fondată în 1961 în Casalgrande, Ceramiche Supergres și-a început activitatea cu producția de plăci portelanate dublu-arse (ceea ce le ofera o mai mare rezistenta)  pentru pardoseli și pereți. De la compania mică inițială formată de fondatori și muncitori locali, compania a crescut  și s-a extins pentru a-și dezvolta prezența pe numeroase piețe din întreaga lume. Aducând prosperitate fondatorilor și personalului său de peste douăzeci de ani.

În 1996, după o serie de transferuri de proprietate, compania a fost achiziționată de Gruppo Concorde. De atunci, Supergres a continuat să crească, iar astăzi compania își exporta produsele în peste 50 de țări din lume și are o reputație puternică. Ea fiind una dintre cele mai cunoscute branduri ceramice la nivel mondial

Producător: Supergres

Colecţia: Four Seasons

Ţara de origine: Italia

Stil:  Modern

Disponibilitate: Comanda

Cere ofertă

Leave a Reply

Contact
Str. Cuza Voda nr. 71 Focsani, jud. Vrancea
Urmăreste-ne si pe Facebook

© 2020 Promoted with by AdSem.ro

Open chat
Ai nevoie de ajutor ?
Buna!