BaieGresie-Faianţă SUPERGRES PURITY OF MARBLE

Marmură italiană deosebit de apreciata și rara

    SUPERGRES PURITY OF MARBLE

Proiectul Purity of Marble a apărut odată cu selectarea și reproducerea a trei tipuri de marmură italiană deosebit de apreciate și rare: Statuario, Lasa și Calacatta. Acesta cuprinde gresie de corp albă din gresie din porțelan și faianță de perete potrivită, toate reproducerile uimitor de realiste ale acestor tipuri naturale de marmură, cu atenție atentă la detalii pentru a răspunde cerințelor estetice și funcționale ale planificatorilor arhitectonici contemporani atât pentru spații rezidențiale cât și pentru spații comerciale.

Despre SUPERGRES CERAMICHE

Fondată în 1961 în Casalgrande, Ceramiche Supergres și-a început activitatea cu producția de plăci portelanate dublu-arse (ceea ce le ofera o mai mare rezistenta)  pentru pardoseli și pereți. De la compania mică inițială formată de fondatori și muncitori locali, compania a crescut  și s-a extins pentru a-și dezvolta prezența pe numeroase piețe din întreaga lume. Aducând prosperitate fondatorilor și personalului său de peste douăzeci de ani.

În 1996, după o serie de transferuri de proprietate, compania a fost achiziționată de Gruppo Concorde. De atunci, Supergres a continuat să crească, iar astăzi compania își exporta produsele în peste 50 de țări din lume și are o reputație puternică. Ea fiind una dintre cele mai cunoscute branduri ceramice la nivel mondial

Producător: SUPERGRES

Colecţia: PURITY OF MARBLE

Ţara de origine: Italia

Stil:  Modern

Disponibilitate: Comanda

Cere ofertă

Leave a Reply

Contact
Str. Cuza Voda nr. 71 Focsani, jud. Vrancea
Urmăreste-ne si pe Facebook

© 2020 Promoted with by AdSem.ro

Open chat
Ai nevoie de ajutor ?
Buna!