Proiectele noastre
Vizualizați o parte din proiectele noastre, realizate de echipa Edil Italy. Noi punem preț pe eleganță, valori compoziționale și aspect, recomandări personalizate și optimizarea costurilor, în funcție de cerințele clientului. De asemenea, fiecare cumpărător beneficiază de proiectarea tridimensională a spațiului, pe baza măsurătorilor reale.
Toate aceste aspecte compun proiectele reușite, pe care le săvârșim de ani de zile.
Proiect 1 - Baie Clinica Esthema Iași
Un proiect realizat în cadrul clinicii Esthema din Iași, de chirurgie estetică, tratamente faciale și dermatologie. Ca element decorativ, predomină nuanțele pale de verde și bej, iar accentele de negru adaugă un plus de vizibilitate, balansând nuanțele delicate. 
Proiect 2 - Baie casă privată
O textură de lemn extinsă atât pe pardoseală, cât și pe perete, asociată cu texturi de piatră, îmbracă uniform compoziția. Totul se rezumă la contemporan în acest proiect, elementele LED luminează discret finisajele, asociate într-o combinație de rece și cald.
Proiect 3 - Baie casă privată
Accente de lemn natural, coordonate de nervuri nisipii, cu aspect de marmură, sunt perfect echilibrate de accesoriile folosite: panoul de duș fumuriu și mobilierul de la Novellini, dar și sanitarele GSG care joacă un rol important în simplitatea proiectului.
Proiect 4 - Baie casă privată
Un ansamblu cu o idee de continuitate bine definită. Riflajul oferă o separare uniformă a spațiilor, încălzind în același timp atmosfera datorită aspectului lemnos. Se aliniază cu zona căzii și o transformă într-un cadru spațial și larg.
Proiect 5 - Baie casă privată
Unul din cazurile reușite, în care două sfere complet diferite se îmbină, formând un total armonios. Lemnul este cu atât mai mult pus în evidență de către textura metalică a plăcilor ceramice porțelanate, cu zone ușor uzate, ruginii, ce exemplifică natura materialului.
Proiect 6 - Baie casă privată
O paletă delicată de nuanțe și texturi, definește esența simplității. Un echilibru de tonalități pale, îmbinate cu accente de negru, formează un contrast plăcut ochiului. Este o zonă intimă de relaxare, învăluită de confort, simț modern și minimalism.
Proiect 7 - Baie casă privată
Un context de nuanțe gri, cu urme de uzură contemporane, sunt separate de o barieră centrală, marcând două zone cu funcții diferite. Cada și panoul de duș sunt așezate în zona stinsă, iar în cea aprinsă apar mobilierul și sanitarele.
Proiect 8 - Baie casă privată
Predomină puritatea, care este delimitată de spațiul cu alb, în esență. Inserțiile negre se prelungesc atât pe pereți, cât și pe podea, legând cele două capete, pereții de accent din baie. Cada freestanding și zona lavoarului sunt văzute drept elemente centrale.
Proiect 9 - Baie casă privată
Metalul, unul dintre cele mai folosite materiale în industrie își face simțită prezența și în câmpul arhitectural, sub formă de ceramică. Astfel, a devenit un element de decor popular. Dușul este separat de un perete compus din ceramică și sticlă transparentă.
Proiect 10 - Baie casă privată
Efectul de marmură, ca și element modern, predomină în acest spațiu. Se creează astfel un contrast între cele două plăci ceramice: Noir Desir Lucido în zona dușului și ABK Statuario White, în restul băii. A fost obținut un ansamblu luxuriant, adăugând accesorii metalice, aurii.
Proiect 11 - Baie casă privată
O infuzie de inserții albe, într-o mare lucioasă, difuză. Contrastul a fost realizat prin alăturarea unei podele deschise la culoare, cu aspect de lemn. De asemenea, nervurile pun accent pe ideea de marmură și leagă atât podeaua, cât și tavanul, rodind un aer intim.
Proiect 12 - Baie casă privată
Coerența și continuitatea definesc acest proiect, pereții din zona lavoarului și a cabinei de duș sunt susținuți de tonalități din aceeași gamă cromatică. Plăcile predominante se aseamănă cu tabloul unui ocean învolburat, cu nuanțe variabile, pământii.
Proiect 13 - Baie casă privată
Un ansamblu special, îmbrăcat în gresie tip lemn Eiche Natur 20x120, dar balansat în același timp cu plăcile tip piatră Touche Seal 100x100 de la NovaBell. La nivel de accent, a fost adăugat un mozaic satinat de la Vitrex, Muretto Pietra 30x30. 
Proiect 14 - Baie casă privată
Folosirea plăcilor Oxide Green de la Gardenia Orchidea, amplifică aerul modern al băii. Astfel, este potențat elementul de decor principal, metalul oxidat. Pentru a nu aglomera spațiul, au fost adăugate plăci simple, neutre, Touche Fossil 100x100.
Proiect 15 - Baie casă privată
Nuanțe neutre cu finisaj de lemn si piatră, acomodate de faianța tip decor, Tropical Verde, de la FAP Ceramiche, poziționată deasupra căzii. Pentru a adăuga un plus de modernitate, a fost integrat un blat ceramic tip metal oxidat, Gardenia Orchidea.
Proiect 16 - Baie casă privată
Punctul central al acestei băi este evidențiat de cada Infinitive de la Novellini, proiectată de arhitectul Simone Micheli. Datorită liniilor sale fluide și culoarea Senape de galben muștar, a fost integrată într-un spațiu monocromatic, cu texturi de piatră și marmură.
Proiect 17 - Baie casă privată
3 texturi distinctive predomină în acest spațiu, cu tonalități diferite în același timp: metalul oxidat, care se regăsește în zona dușului dar și pe blatul ceramic, plăcile ceramice cu aspect de lemn natural și un fond de piatră cu textură gri.
Proiect 18 - Baie casă privată
Această baie este delimitată ca fiind un loc de relaxare, atât cu o cadă proeminentă pe colț, cât și o cabină de duș pe măsură 120x120. Frumusețea detaliilor este redată de simplitatea cromatică și a texturilor: accente aurii îmbinate cu finisaje tip marmură.
Proiect 19 - Baie casă privată
Culori calde și finisaje deosebite îmbracă această baie. Plăcile ceramice porțelanate Indian Summer adaugă un stil original, imitând materialul de rocă. Ca și element natural nu lipsește nici lemnul, ce a fost aplicat sub formă de plăci ceramice porțelanate, pe pardoseală.