SfaturiTendinteStilul mediteranean in finisajele interioare - Edil-Italy

5 septembrie 20170

Stilul mediteranean este caracterizat prin elemente frecvent intalnite in cultura antica greceasca si italiana, spre exemplu, piatra si caramida nefinisate, cat mai aproape de prelucrarea manuala. Impreuna cu vegetatia bogata si luxurianta a zonei, arhitectura mediteraneana bruta se impune ca si trend clasic, atemporal.

Furnizorii de ceramica portelanata ofera solutii complete pentru imbracarea peretilor si pardoselilor, atat in baie, cat si in bucatarie, la interiorul si la exteriorul casei. Placutele de 10×10 cm cu decor, ce par pictate manual, sau mozaicul, bagheta si plintele din ceramica intregesc un ambient ce ne aminteste de vacantele calduroase.

Adaptat la mediul autohton, stilul mediteranean poate trece drept un stil clasic, rustic. Pentru bucatariile de vara romanesti reprezinta o solutie ideala !

In ambiente mai moderne, accentul mediteranean da o nota placuta si prietenoasa, ce poate indulci liniile drepte din arhitectura.

Ca si specificatii tehnice, ceramica portelanata folosita ca finisaj in ambientele clasice va fi nerectificata, cu colturi rojunjite, textura naturala mata tip piatra sau glazurate, nuante deschise, patinate.

Bineinteles, acesta este un stil propus iubitorilor de clasic, pensiunilor rustice sau spatiilor comerciale cu specific traditional, chiar si celor pasionati de stilul romantic si neoromantic.

Leave a Reply

Contact
Str. Cuza Voda nr. 71 Focsani, jud. Vrancea
Urmăreste-ne si pe Facebook

© 2020 Promoted with by AdSem.ro

Open chat
Ai nevoie de ajutor ?
Buna!